De tips van:
Sanne

Van wie kan je beter tips krijgen dan van iemand die kort op het vuur zit? Dit keer in ‘De tips van…’ de beste tips van Sanne, interieur adviseur en stylist bij KCD Keuken & Interieur.

1 Blijf bij je gevoel.

Je zal merken dat, zodra je je gaat oriënteren voor een nieuwe keuken, je van veel mensen om je heen goedbedoelde adviezen krijgt. Zaak is dan om hieruit de juiste tips te filteren. Probeer bij je eigen gevoel te blijven. Geen keukenruimte is hetzelfde. Niet alleen qua formaat, maar bijvoorbeeld ook niet qua lichtinval. Daarbij komt er ook nog een stuk smaak kijken. Jij weet het beste wat jouw keuken moet hebben. Jij moet er immers nog 25 jaar in werken en naar kijken…

2 Binnenkijken

Geef je adviseur naast de plattegrond van de keukenruimte ook een kijkje in je woning. Dit kan prima met foto’s van de benedenverdieping. Hiermee kan hij of zij niet alleen de ruimte beoordelen waar de keuken moet komen te staan, maar ook sfeer proeven. Zo zit je snel op één lijn voor de gewenste droomkeuken.

3 Interieur
Heb je meer, of iets anders, nodig in je interieur dan de keuken? Dat kan uiteraard ook. Wij kunnen ook een interieurontwerp voor u maken. Een bijkeuken, garderobe, speelkamer…de mogelijkheden zijn eindeloos. We maken maatwerk, dus vraag ernaar bij je adviseur. Met jarenlange ervaring en scholing op het gebied van interieur, kunnen we je uitstekend helpen.